Άλμα στη δεύτερη θέση θέλει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Άλμα στη δεύτερη θέση θέλει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο Βικελίδης σε ένα ιδιαίτερα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ που θέλει διπλό για να βρεθεί στη δεύτερη θέση.

Να πιστοποιήσει την αγωνιστική της άνοδο θέλει η ΑΕΚ στο Βικελίδης. Η Ένωση φιλοξενείται (19:30, novasports1\) από τον Άρη σε εξ αναβολής αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να αναζητά μόνο το τρίποντο.

Με τον Ανδαλουσιανό στην άκρη του πάγκου, η ΑΕΚ δείχνει πιο δυνατή και συμπαγής αμυντικά, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες (με Παναιτωλικό και Λαμία), διατηρώντας το μηδέν στην εστία τους. Κάτι, που είχε να συμβεί από τις 27 Σεπτεμβρίου του 2020.

Η Ένωση… καίγεται για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να μη χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη για τις πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά από 15 αγωνιστικές, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται στην 4η θέση με 30 βαθμούς στο -3 από τον Άρη. Με νίκη δηλαδή, σκαρφαλώνει πάνω από το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο κόουτς της ΑΕΚ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αλλά ούτε και τον Μάριο Μιτάι, που στις τελευταίες προπονήσεις ακολουθεί θεραπεία. Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε στην Αθήνα τον Νασίμ Χνιντ, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ινσούα. Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Αθανασιάδης αναμένεται να πάρει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα για τρίτο συνεχόμενο ματς. Σε σύστημα 4-3-3, Σβάρνας και Νεντελτσιάρου θα βρίσκονται στα στόπερ, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Γαλανόπουλος, Σιμόες και Σάκχοφ είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στο χώρο του άξονα, με τους Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλο στα άκρα και τον  Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της κιτρινόμαυρης επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ