Ατρόμητος – Λαμία : «Καίγονται» για τη νίκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους

Ατρόμητος – Λαμία : «Καίγονται» για τη νίκη, αλλά για διαφορετικούς λόγους

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τη Λαμία σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Superleague, με στόχο τη νίκη για να «αγγίξει» την προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας. Τρίποντο για να ελπίζουν θέλουν οι φιλοξενούμενοι...

Το σημερινό (14/1) πρόγραμμα της Superleague, εκτός από το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30), έχει και ένα ακόμη ματς. Εκείνο του Ατρόμητου με τη Λαμία στο Περιστέρι, στις 17:15.

Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν οπωσδήποτε τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους όμως οι καθεμία.

Ο μεν Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι θέλει το τρίποντο για να «αγγίξει» την πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play offs. Για την ακρίβεια, οι Περιστεριώτες, εφόσον νικήσουν σήμερα, τότε θα πιάσουν τον Αστέρα Τρίπολης στην 6η θέση και στους 21 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία θέλει τη νίκη για να συνεχίζει να… ελπίζει. Καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς και για να μπει γερά στο κόλπο της παραμονής πρέπει να αρχίσει να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Ο Ατρόμητος έχει μόνο μία απουσία σήμερα, αυτή του Γιαννιώτη και το κενό του θα καλύψει ο νεαρός Μανδάς στα γκολπόστ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έχει μαζί του τους Μπαχανάκ, Βλαχομήτρο, Μαργαρίτη, Χατζηστραβό και Μπιάρνασον στη διάθεσή του. Επέστρεψαν, ωστόσο, οι Μαρτίνεθ και Μπα.

Ας δούμε και τις πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Χαρίδης, Μουνίθ, Νάτσος, Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος

Λαμία: Επασί, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος και Αραμπούλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ