«Τελειωμένο του Εσίτι στην Γκεζτεπέ»

«Τελειωμένο του Εσίτι στην Γκεζτεπέ»

Δεδομένη θεωρούν οι Τούρκοι τη μετακίνηση του Νιγηριανού από τον ΠΑΟΚ στην Γκεζτεπέ.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Αντερσον Εσίτι στην Γκεζτεπέ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα. Τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα τονίζουν ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και ο Αφρικανός θα ταξιδέψει σύντομα στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γκεζτεπέ.

Ο θηριώδης χαφ θα δοθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Εάν ο διεθνής άσος πείσει τους Τούρκους ότι αξίζει μια θέση, τότε η Γκεζτεπέ θα ενεργοποιήσει την οψιόν, ο Εσίτι θα γίνει μόνιμος κάτοικος Τουρκίας και ο Δικέφαλος του Βορρά θα βάλει χρήματα στα ταμεία του.

«Η Γκεζτεπέ συμφώνησε κατ ‘αρχήν με τον Άντερσον Εσίτι, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τον Εσίτι και είχε πολλές επαφές με την Γκέζτεπε. Ο Νιγηριανός παίκτης θα υπογράψει τον Γκεζτεπέ μέχρι το τέλος της εβδομάδας», ανέφερε ένα από τα ρεπορτάζ στην Τουρκία.

Ο Εσίτι δεν βρισκόταν από τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν στην Τουρκία, να δίνει τα χέρια με την Γκεζτεπέ για τον δανεισμό του Νιγηριανού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ