Μία πολύ μεγάλη έκπληξη έχει η ενδεκάδα της ΑΕΚ που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Άρη. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» άφησε στον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο και ξεκινάει τον Θεοδόση Μαχαίρα στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Ανδαλουσιανός παρατάσσει την Ένωση με 4-3-3 και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου και Λόπες θα είναι στην άμυνα με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς να αποτελούν την τριάδα στα χαφ. Λιβάι Γκαρσία, Μαχαίρας με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή είναι η τριάδα της ΑΕΚ στην επίθεση.
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λάτσι, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Λιβάγια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.
Αναλυτικά:
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οι άνθρωποι των Δικεφάλων τα είπαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό που δεν τους έκανε τη χάρη να στραβοπατήσει και για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Ο Αργεντινός μέσος έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και θα χάσει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και Βόλο, για την 21η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα.
Ο Μάρκο Λιβάγια δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στην τελευταία συνάντηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.
Μαρινάκης: «Κάθε μέρα χτίζουμε, με τον Σωκράτη θα έχουμε 2,5 χρόνια δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες» (vid)
Στην εύκολη απόφαση να κάνει ό,τι χρειάζεται για να φέρει στον Ολυμπιακό τον Σωκράτη αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης - «Ειναι πολύ σημαντικό να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη».