Λαμια: «Ευαγγέλου, είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση από το VAR;» (pics)

Λαμια: «Ευαγγέλου, είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση από το VAR;» (pics)

Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμηο, εξέδωσε ανακοίνωση για τη φάση του 20ου λεπτού, στην οποία ο Σάλομον διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος του Μανδά.

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Αγγελου Ευαγγέλου, ο οποίος ήταν VARίστας στο αποψινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την ήττα με 2-1 από τους Περιστεριώτες, εξέφρασε τα παράπονά της στον διαιτητή Ευαγγέλου για τη φάση του 20ου λεπτού, όπου η μπάλα δεν φαίνεται εάν έχει περάσει η όχι τη γραμμή του τέρματος του Μανδά.

Ο Ντέλετιτς πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου και ο Σάλομον σύμφωνα με τους διαιτητές, έδιωξε την μπάλα πριν περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος. Οι άνθρωποι της Λαμίας πάντως έχουν διαφορετική άποψη και μάλιστα συνοδεύουν την ανακοίνωσή τους με φωτογραφίες της φάσης.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους οι Φθιώτες ζητούν από τον Κλάτεμπεργκ να εξετάσει τη συγκεκριμένη φάση και να δώσει τη δική του εκδοχή για τη συγκεκριμένη φάση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν οι διαιτητές έδιναν γκολ, η Λαμία θα είχε κάνει το 2-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κύριε Ευαγγέλου, είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση από το VAR; Τόσο ξεκάθαρο ήταν για σας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή που δεν κάνατε καν το κόπο να το ελέγξετε; Το πόδι στήριξης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται πάνω στη γραμμή και το άλλο τεντωμένο διώχνει τη μπάλα μέσα από το τέρμα.

Παρακαλούμε τον κύριο Κλάτεμπεργκ να εξετάσει τη συγκεκριμένη φάση και να μας δώσει τη δική του εκδοχή και για το αν έπρεπε να παρέμβει το VAR για να την ελέγξει και για το αν η μπάλα πέρασε τελικά τη γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ