Παναθηναϊκός : Οι προτάσεις για Μπουζούκη και η ρελάνς του Αλαφούζου

Παναθηναϊκός : Οι προτάσεις για Μπουζούκη και η ρελάνς του Αλαφούζου

Η Ντενιζλίσπορ και η Φαλαμικάο προσέγγισαν τον Παναθηναϊκό για τον 23χρονο επιτελικό χαφ, αλλά έλαβαν αρνητικές απαντήσεις.

Προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά όχι εκείνες που θα τον δελέαζαν είχε ο Γιάννης Μπουζούκης. Η πλευρά του 23χρονου επιτελικού χαφ μετέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις κρούσεις της Ντενιζλίσπορ και της Φαμαλικάο, από Τουρκία και Πορτογαλία αντίστοιχα.

Η Ντενιζλίσπορ ήταν αυτή που ενδιαφέρθηκε πιο έντονα για τον Μπουζούκη και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρότεινε εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς 800.000 ευρώ για τον Ιούνιο. Επιπροσθέτως, η Ντενιζλίσπορ θα κάλυπτε εξ’ ολοκλήρου τις αποδοχές του Μπουζούκη μέχρι τον Ιούνιο και εγγυόταν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Το άτυπο τελεσίγραφο από την Τουρκία ζητούσε απάντηση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (14/1) και ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά. Έτσι και αλλιώς, ούτε και ο Μπουζούκης ενθουσιαζόταν με την προοπτική να παίξει στην εκ των ουραγών του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η έτερη που ασχολήθηκε με τον Μπουζούκη ήταν η Φαμαλικάο. Η πορτογαλική ομάδα επίσης πρότεινε εξάμηνο δανεισμό, με buy out το καλοκαίρι στις 700.000 ευρώ και ήταν διατεθειμένη να αφήσει ποσοστό μεταπώλησης 30% στον Παναθηναϊκό.

Τύποις, η πρόταση της τελεί ακόμα σε ισχύ, όμως ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι δεν συζητά υπό τέτοιους όρους την παραχώρηση του αριστεροπόδαρου μέσου. Σίγουρα η Πορτογαλία φαντάζει πιο θελκτική για τον Μπουζούκη, σε σχέση με την Τουρκία, αλλά η Φαλαμικάο είναι πρώτο φαβορί για υποβιβασμό από την Liga NOS.

Ειδικά για τον Μπουζούκη, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι απόλυτος ότι δεν πωλείται. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τον Πιέρ Ντρεοσί να διακόψει κάθε συζήτηση για τον 23χρονο επιτελικό χαφ, ενώ στις επόμενες μέρες θα δρομολογήσει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ως ένδειξη πίστης για τις δυνατότητες του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ