Άρης : Μπήκε ο Κουέστα

Άρης : Μπήκε ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε και ο Μπερτόλιο.

Ο Χουλιάν Κουέστα ξεπεράσε το πρόβλημα τραυματισμού (στη μέση) που τον ταλαιπωρούσε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα, σε μέρος της προπόνησης στο Δασυγένειο συμμετείχε και ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (17/01, 19:30), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την A.E.K. έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη) με τον Χουλιάν Κουέστα να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Φακούντο Μπερτόγλιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ