«Θέλει τον Κάιπερς η Τσβόλε, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά»

«Θέλει τον Κάιπερς η Τσβόλε, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά»

Η Τσβόλε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς, όμως σύμφωνα με τους Ολλανδούς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά σε μια τέτοια μεταγραφή.

Ο Ούγκο Κάιπερς φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού το ενδιαφέρον για εκείνον από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα έντονο. Ο 23χρονος επιθετικός που δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό απασχολεί τη Σπόρτινγκ Χίχόν, ενώ όπως διαβάσατε από to10.gr η Μαλίν έκανε επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.

Η βελγική ομάδα κατέθεσε 1.500.000 ευρώ για τον παίκτη στον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, όμως όπως όλα δείχνουν αυτές οι δυο δεν είναι οι μόνες που ενδιαφέρονται για τον Κάιπερς. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο στράικερ του Ολυμπιακού απασχολεί και την Τσβόλε που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα παρότι θέλει να κάνει δικό της τον Κάιπερς δεν μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιριστή. Για αυτό τον λόγο αναμένεται να κάνει πίσω, διότι είχε επαφές με τους Πειραιώτες, ρώτησε για το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν θα ψάξει άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με το «Forza PEC Zwolle», στην Τσβόλε θεωρούν ότι ο Κάιπερς είναι πολύ ακριβός, ενώ αναφέρουν ότι η ολλανδική ομάδα με το ταμείο «άδειο» δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε καν σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Ολλανδούς ο Κάιπερς απασχολεί αρκετές ομάδες και από το Βέλγιο, πλην της Μαλίν, αλλά και από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ