Ο Ούγκο Κάιπερς φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη πέραση, αφού το ενδιαφέρον για εκείνον από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα έντονο. Ο 23χρονος επιθετικός που δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό απασχολεί τη Σπόρτινγκ Χίχόν, ενώ όπως διαβάσατε από to10.gr η Μαλίν έκανε επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσει.
Η βελγική ομάδα κατέθεσε 1.500.000 ευρώ για τον παίκτη στον Ολυμπιακό, όμως οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, όμως όπως όλα δείχνουν αυτές οι δυο δεν είναι οι μόνες που ενδιαφέρονται για τον Κάιπερς. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο και την Ολλανδία, ο στράικερ του Ολυμπιακού απασχολεί και την Τσβόλε που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.
Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα παρότι θέλει να κάνει δικό της τον Κάιπερς δεν μπορεί να προσφέρει τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιριστή. Για αυτό τον λόγο αναμένεται να κάνει πίσω, διότι είχε επαφές με τους Πειραιώτες, ρώτησε για το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός και όπως όλα δείχνουν θα ψάξει άλλες λύσεις.
Σύμφωνα με το «Forza PEC Zwolle», στην Τσβόλε θεωρούν ότι ο Κάιπερς είναι πολύ ακριβός, ενώ αναφέρουν ότι η ολλανδική ομάδα με το ταμείο «άδειο» δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε καν σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Ολλανδούς ο Κάιπερς απασχολεί αρκετές ομάδες και από το Βέλγιο, πλην της Μαλίν, αλλά και από άλλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Latest News
Ανδρέας Φυλακτού : Η σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και οι «ορέξεις» του Λιγνάδη
ΑΕΚ : Σκέφτεται μέχρι και Βασιλαντονώπουλο για Απόλλωνα ο Χιμένεθ
ΠΑΟΚ : Το σχέδιο του Γκαρσία για το ντέρμπι
Άρης : Τα πλάνα του Μάντζιου για την άλωση της Τούμπας
Σεισμός – Ελασσόνα : Πέθανε ο ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το σπίτι του
Αργύρης Γιαννίκης : Ο αναμορφωτής του ΠΑΣ Γιάννινα έτοιμος για το μεγάλο βήμα
Εκλογές Μπαρτσελόνα : Ο Λαπόρτα από τα παλιά, ο Φοντ με τον Τσάβι και ο συνεργάτης του Μπαρτομέου (pics)
Σφοδρή ανακοίνωση του Ιωνικού κατά της Ξάνθης


