Καραπαπάς για Παπασταθόπουλο και μεταγραφές (pic)

Καραπαπάς για Παπασταθόπουλο και μεταγραφές (pic)

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι πλήρης αναφερόμενος συνάμα με κολακευτικά λόγια για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει εμφανιστεί στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται και με τα δύο πόδια εκτός Λονδίνου και Άρσεναλ.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι πλήρης, καθώς διαθέτει τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς.

Παράλληλα, επεσήμανε πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση για τον 32χρονο στόπερ που έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή του ο Κώστας Καραπαπάς:

«Επειδή βλέπω ρεσιτάλ «ρεπορτάζ» για το θέμα Παπασταθόπουλου και για να τελειώνουμε υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τον άνθρωπο που τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ως εκεί.

Ούτε οι προσφορές που γράφονται σε ρεπορτάζ ούτε κάτι άλλο ισχύει. Όπως ξέρετε, είμαστε πλήρεις στο ρόστερ μας και το ίδιο ισχύει και για το κέντρο της άμυνας, με τέσσερις εξαιρετικούς σέντερ μπακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ