Ρισβάνης : «Ο Λάζαρος με ρώτησε για την Ανόρθωση»

Ρισβάνης : «Ο Λάζαρος με ρώτησε για την Ανόρθωση»

Ο Σπύρος Ρισβάνης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τον ρώτησε για την Ανόρθωση.

Η Ανόρθωση επιμένει για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και όπως είπε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος κι αυτός πρόσφατα μετακόμισε στην Κύπρο, ο Έλληνας μέσος τον ρώτησε για την «Κυρία».

Ο Ρισβάνης, πήγε πρόσφατα μαζί με τον Αζέρ Μπουσούλατζιτς στην Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια, και ρωτήθηκε σχετικά για την ομάδα και το περιβάλλον, από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Με ρώτησε κάποια πράγματα. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Λάζαρος και τι παίκτης είναι. Είναι πολύ καλός παίκτης» ανέφερε ο Ρισβάνης στο «Larnakasports» και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει ή τι θα κάνει με τον Ατρόμητο. Σε αυτό δεν μπορώ να επέμβω. Μακάρι να έρθει, όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Λάζαρου. Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια το έχει δείξει. Έχει ξεπεράσει τελείως τους τραυματισμούς που είχε. Όσο ήμασταν μαζί από την αρχή της χρονιάς ήταν σε πολύ καλή κατάσταση». Από τον Ατρόμητο έχουν δείξει διάθεση να δώσουν το «οκ» στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ