ΑΕΚ : Επαφές με Βράνιες

ΑΕΚ : Επαφές με Βράνιες

Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες, με τον Μανόλο Χιμένεθ να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί και πάλι με τον Βόσνιο αμυντικό.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βάλει μπροστά στο μεταγραφικό κομμάτι, με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Παναγιώτη Κονέ. Η Ένωση σκοπεύει να ολοκληρώσει αυτή τη βδομάδα τουλάχιστον μια μεταγραφή και εκτός από τη θέση του δεξιού μπακ θα ήθελε και έναν στόπερ ευγνωσμένης αξίας.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός ψάχνεται για κεντρικό αμυντικό και θα ήθελε πολύ την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα. Ο Βόσνιος θεωρείται ο καταλληλότερος όχι μόνο λόγω της δεδομένης ποιότητάς του, αλλά και επειδή μπορεί να προσφέρει άμεσα. Η ΑΕΚ φέρεται να έχει επαφές με τον παίκτη, αλλά η Άντερλεχτ αξιώνει χρήματα για να τον παραχωρήσει, ενώ δεν προτίθεται να τον δώσει πουθενά με τη μορφή δανεισμού παρά μόνο με μεταγραφή.

Ο 31χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022, αλλά είναι εκτός πλάνων στην Άντερλεχτ, με την οποία έχει να αγωνιστεί από τις 4 Οκτωβρίου παραμένοντας έκτοτε μόνιμα εκτός αποστολής. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την ΑΕΚ υπάρχει ενδιαφέρον και από τούρκικες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ