Άρης : Το μηδέν που τον πληγώνει

Άρης : Το μηδέν που τον πληγώνει

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ είχε πετύχει γκολ στα πρώτα 12 του πρωταθλήματος.

Το 2021 δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Άρη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει σημειώσει μόλις μια νίκη σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ μετράει τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα.

Ήττα από την Λαμία, ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δυο ήττες από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν φυσικά ελαφρυντικά. Όπως ο αγωνιστικός χώρος και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες στη Λαμία και στους Ζωσιμάδες.

Όλα τα παραπάνω, όμως, αρνητικά αποτελέσματα έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Ότι ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει (έστω και αν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ακυρώθηκε λανθασμένα το γκολ του Μανσίνι).

Σε αντίθεση, δηλαδή, με τα προηγούμενα δώδεκα παιχνίδια που είχε δώσει πριν από την αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρώτου γύρου με την Λαμία.

Ακόμα και στα παιχνίδια που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον πρώτο γύρο, όπως απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Ατρόμητο και στον Ολυμπιακό, είχε βρεί τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, σημαντικό ρόλο έπαιξε η απουσία του τραυματία Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδωσε πολύτιμες λύσεις στις προηγούμενες αναμετρήσεις, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ.

Μαζί με τον Μπρούνο Γκάμα, μάλιστα, είναι οι πρώτοι σκόρερ του Άρη, έχοντας πετύχει από πέντε τέρματα. Αυτό είναι και ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Μάντζιου, που δεν έχει πάρει γκολ από τους επιθετικούς της, με εξαίρεση τα δύο που έχει σημειώσει ο Μάνος απέναντι στην ΑΕΛ.

Με την απουσία του Μπερτόλιο και με δεδομένο ότι ο Ματέο Γκαρσία δεν έχει φτάσει ακόμα στα αναμενόμενα υψηλά επίπεδα απόδοσης, οι Γκάμα και Σίλβα αποτελούν τις μοναδικές πηγές κινδύνου.

Μαζί με τον Σάσα, ίσως που πατάει περιοχή , ενώ ο Μάνος προσπαθεί, κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν του βγαίνει το γκολ στη τελική προσπάθεια.

Μια από τις δύο θέσεις- η άλλη είναι ο αριστερός μπακ, θέση για την οποία αποκτήθηκε ο Ιωάννου- στις οποίες ήθελε να ενισχυθεί ο Άρης από το ξεκίνημα της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, είναι ο επιθετικός κορυφής.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η απόκτηση του είναι αναγκαία, έστω και τώρα, προκειμένου ο Άρης να μην παρεκκλίνει από τους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την ίδια ώρα που εξακολουθεί να έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις έντεκα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ