ΑΕΚ : Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Κρίστιτσις – «Τρέχουν» Ανσαριφάρντ και Τσιγκρίσνκι

ΑΕΚ : Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Κρίστιτσις – «Τρέχουν» Ανσαριφάρντ και Τσιγκρίσνκι

Με τα ήδη γνωστά προβλήματα έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Κανονικά με ΠΑΟΚ ο Κρίστιτισς, αγώνα δρόμου... για Καρίμ και Τσιγκρίνσκι.

Με τα γνωστά προβλήματα έγινε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τους «κιτρινόμαυρους» να στρέφουν πλέον την προσοχή στο Κύπελλο με τον Απόλλων Σμύρνης και φυσικά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς μέσα στην εβδομάδα θα προπονηθεί κανονικά.

Από την άλλη, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και ο Ντιμίτρο Τσιγκρίσνκι θα κριθούν μεσοβδόμαδα και δεν αποκλείεται να προλάβουν και αυτοί το ντέρμπι της Τούμπας.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Αντιθέτως, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ