Χιμένεθ σε παίκτες : «Μπράβο για τη νίκη αλλά δεν κρατήσαμε το μηδέν»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Μπράβο για τη νίκη αλλά δεν κρατήσαμε το μηδέν»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο και αφού μοίρασε συγχαρητήρια αναφέρθηκε στο γκολ που δέχτηκε η Ένωση.

Η ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια νίκη με τον Μανόλο Χιμένεθ, αυτή τη φορά κόντρα στον Ατρόμητο και έφτασε τις 4 σερί, έχοντας κρατήσει μάλιστα στις 3 και το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μετά το τρίποντο επί της ομάδας του Περιστερίου, όμως εκτός από αυτό, εξέφρασε και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ για πρώτη φορά μετά από τρία σερί παιχνίδια.

«Μπράβο σ’όλους για τη νίκη. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και αξίζουν σ’όλους συγχαρητήρια. Όμως θέλω να σας πω ότι δεν μου άρεσε το γεγονός πως δεν κρατήσαμε το μηδέν. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε γκολ, ειδικά μ’αυτόν τον τρόπο. Δεν θέλω να ξαναγίνει. Θέλω πάντα να έχετε στο μυαλό σας, πως δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος από την ημέρα της επιστροφής του έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ