Άρης : Ατομικό ο Ματίγια

Άρης : Ατομικό ο Ματίγια

Ο Ισπανός μέσος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση, εξαιτίας ενοχλήσεων στην ποδοκνημική και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χαβιέ Ματίγια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη ποδοκνημική και η συμμετοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή προπόνηση. Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καμάρας» (23/01, 17:15), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και επιθετική ανάπτυξη).

Ο Χαβιέ Ματίγια (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (ο Ισπανός μέσος θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί), ενώ ο Γιοάν Μπεναλουάν, ο οποίος -να θυμίσουμε- δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο μεθαυριανό παιχνίδι (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ