Καρέρα : «Είχα μια υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ»

Καρέρα : «Είχα μια υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ»

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το πέρασμά του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Εδώ και ένα μήνα, ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Ιταλό τεχνικό να πληρώνει το… μάρμαρο των συνεχόμενων κάκιστων εμφανίσεων της ομάδας.

Ο 56χρονος προπονητής μίλησε στην πατρίδα του για το πέρασμα του από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, υπογραμμίζοντας πως ήταν μια υπέροχη εμπειρία για τον ίδιο.

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα ilposticipo.it:

Μάσιμο η εμπειρία σου στην ΑΕΚ τέλειωσε, τι σου άφησε;

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι μου στο Μπέργκαμο και απολαμβάνω την οικογένεια μου. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου στην ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να δεχθεί αυτό που θέλουν οι άνθρωποι. Είχα μία υπέροχη εμπειρία στην ΑΕΚ. Ηταν στην 3η θέση στην κατάταξη τον Δεκέμβριο του 2019. Περάσαμε υπέροχα και φτάσαμε στα πλέι οφ κοντά στη 2η θέση. Φέτος ξεκινήσαμε ξανά με κάποιες ακόμη δυσκολίες, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Συνολικά ήταν ωραία».

Πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Είναι ένα ποδόσφαιρο που αναπτύσσεται, υπάρχουν ενδιαφέροντες παίκτες και σημαντικές ομάδες όπως Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που προσπαθούν να τα πηγαίνουν καλά».

Πόσο Κόντε (ήταν βοηθός του Κόντε) υπάρχει στο ποδόσφαιρο σου;

«Έμαθα πολλά από τον Αντόνιο. Ημουν για 5 χρόνια στο πλευρό του και έχω μάθε πολλά πράγματα τόσο από την άποψη της επικοινωνίας όσο και της τακτικής. Ο Κόντε είναι δάσκαλος για εμένα και χάρη σε αυτόν μεγάλωσα. Μου αρέσει το προληπτικό ποδόσφαιρο και συχνά αλλάζω σχηματισμό με βάση τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος. Μου αρέσει το 4-2-3-1, αλλά και στην ΑΕΚ και στην Σπαρτάκ έπαιξα πολλές φορές με 3-5-2 και 4-3-3».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ