Παναθηναϊκός : Ο Στίβεν Μεντόζα πάει… παντού

Παναθηναϊκός : Ο Στίβεν Μεντόζα πάει… παντού

Ο Κολομβιανός εξτρέμ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, με τουρκική ομάδα και εσχάτως με την Αμέρικα ντε Κάλι.

Ανάλογα με τη χώρα, αλλάζει και η βούληση του Στίβεν Μεντόζα… Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο 28χρονος εξτρέμ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Πιέρ Ντρεοσί για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Τα πολωνικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Μεντόζα απέρριψε την προσφορά της Λέγκια Βαρσοβίας, επειδή τα έχει βρει με τουρκική ομάδα. Εσχάτως, ρεπορτάζ από την πατρίδα του Κολομβιανού επιθετικού, αποκαλύπτουν την επιθυμία του για επαναπατρισμό.

Η Αμέρικα ντε Κάλι έχει ασχοληθεί με τον Μεντόζα, όμως αδυνατεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Αμιέν. Για αυτό προσπαθεί να κλείσει τον Μεντόζα από τώρα για τον Ιούνιο και σύμφωνα με τα tweets από την Κολομβία, σύντομα θα τα καταφέρει.

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό αυτή η εξέλιξη, πράγματα ο Ντρεοσί έψαξε την υπόθεση του Μεντόζα. Όμως, προέχει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και μετά θα ασχοληθεί με εξτρέμ. Έτσι και αλλιώς, πλέον το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει γεμίσει στα «φτερά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ