Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (Pic)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (Pic)

Τσόλακ και Μιχαηλίδης έμειναν εκτός αποστολής για τον ΠΑΟΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Τσόλακ, Μιχαηλίδης αλλά και ο Μιχάι που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο (23.01) πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης των παικτών με δρομικές ασκήσεις και rondo. Η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Σ’ ένα ντέρμπι, άλλωστε, όλες οι λεπτομέρειες παίζουν το δικό τους ρόλο.

Ο Ενέα Μιχάι είναι ο μόνος παίκτης που δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου για το ντέρμπι με την Ένωση. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει θεραπεία και μυική ενδυνάμωση σε γυμναστήριο και πισίνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν από το τεχνικό τιμ και βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ