ΑΕΚ : Το παίρνει αλλιώς ο Λιβάγια

ΑΕΚ : Το παίρνει αλλιώς ο Λιβάγια

Οι ιθύνοντες της Ένωσης επισημαίνουν την αλλαγή συμπεριφοράς του Κροάτη επιθετικού στις διαπραγματεύσεις.

Μία αξιοσημείωτη αλλαγή παρατηρείται στη στάση του Μάρκο Λιβάγια, στις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτό επισημαίνουν οι ιθύνοντες της Ένωσης τις τελευταίες μέρες, ανεξάρτητα από τη διαφορά στο οικονομικό.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ο Λιβάγια δεν αρνιόταν να μιλήσει με την ΠΑΕ, αλλά έδειχνε ότι σκεφτόταν το μέλλον του μακριά από την Αθήνα. Τώρα, στις συζητήσεις ο Κροάτης δείχνει διαφορετικός, έχοντας πλέον στο μυαλό του την παραμονή στην πρωτεύουσα.

Ο Λιβάγια είχε δυσαρεστηθεί με τα αρνητικά σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του. Θεωρούσε ότι είχε διαμορφωθεί ένα κλίμα εναντίον του και δεν είχε τη διάθεση να το υπομείνει.

Εσχάτως, ο Λιβάγια αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του και τον υπολογίζει στο μέλλον της ομάδας. Επίσης, νιώθει άνετα με τον Μανόλο Χιμένεθ, έναν προπονητή τον οποίο γνωρίζει και εμπιστεύεται. Σαφώς το οικονομικό θα επηρεάσει τη διαπραγμάτευση, αλλά πλέον ο Λιβάγια παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός και θέλει να μείνει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ