Μάντζιος : «Μεγάλος παίκτης ο Μήτρογλου»

Μάντζιος : «Μεγάλος παίκτης ο Μήτρογλου»

Ο προπονητής του Άρη μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό, ενώ απάντησε διπλωματικά σε οτι αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπαράλες.

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του είχε μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ απάντησε διπλωματικά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Χερόνιμο Μπαράλες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για το παιχνίδι: «Πετύχσμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλο, ενώ δεχτηκαμε πίεση μόνο στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, πήραν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.Υπάρχει και η κούραση. Δημιουργήσαμε φάσεις και αυτή τη περίοδο μας λείπει ίσως το εύκολο γκολ».

Για την απόκτηση του Μήτρογλου: «Προκειται για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή, έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή και γι αυτό τον αποκτήσαμε.Τον περιμένουμε να έρθει και να μας βοηθήσει στην επίθεση».

Για το αν θα αποκτηθεί και ο Μπαράλες: «Θα δούμε, ρωτήστε τον πρόεδρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ