Μπόλονι : «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να είμαι πιο ήρεμος στον πάγκο»

Μπόλονι : «Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να είμαι πιο ήρεμος στον πάγκο»

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ και δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στη Λεωφόρο κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 2-0 και βρίσκεται στο -5 από τη δεύτερη θέση.

Ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Nova και ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του τριφυλλιού επί του ΟΦΗ, λέγοντας ωστόσο πως οι παίκτες του πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί για να είναι κι εκείνος πιο ήρεμος στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να σέβονται κάποιους κανόνες στην αμυντική λειτουργία, δουλεύουμε πάνω σε αυτούς ώστε να δώσουμε χρόνο στους επιθετικούς για να βρούνε τα δίχτυα», ανέφερε αρχικά.

Για το πρώτο καλό μισάωρο του Παναθηναϊκού: «Στα πρώτα τριάντα λεπτά δεν βάλαμε γκολ, φτάσαμε κοντά, φτιάξαμε ευκαιρίες. Ίσως ήταν λίγο… ντροπαλός ο Σωτήρης για να πάρει τις πρωτοβουλίες, ίσως μια κακοτυχία στις τελικές πάσες. Οι πράξεις μας ήταν σωστές, ήμασταν καλά στο ματς. Για να είμαι και εγώ λίγο πιο ήρεμος στον πάγκο, θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

«Το φαινόμενο του κορωνοϊού κάνει την εμφάνισή του και το λέω αυτό γιατί ο Μαουρίσιο στην μεσαία περιοχή έχει χάσει τις ανάσες του, το νέο επιθετικό τρίο δυσκολεύτηκε να δώσει σωστές πάσες. Δεν καταφέρουμε να ηρεμήσουμε τον αγώνα μέσω της τακτικής. Το 1-0 καταλαβαίνετε ότι δίνει στον αντίπαλο την επιλογή να πάρει ρίσκα και να πιέσει», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ