Παπασταθόπουλος: Ηχηρά «όχι» σε Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και… ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού!

Παπασταθόπουλος: Ηχηρά «όχι» σε Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα και… ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ντύνεται στα ερυθρόλευκα, αλλά πριν γίνει αυτό, απέρριψε μια σειρά από πολύ μεγάλες προτάσεις σημαντικών ομάδων.

Ώρες φαίνεται ότι απέμειναν ώστε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να ολοκληρώσει την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που μόλις πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Αρσεναλ, ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να πιάσει άμεσα δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Οπως επισημαίνεται, ο «Sokratis» θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Ολυμπιακό. Και πιθανότατα αυτό θα γίνει τη Δευτέρα. Αν και ακόμη δεν είναι τίποτε σίγουρο. Ενώ και ο Ολυμπιακός δεν αναφέρει το παραμικρό για την υπόθεσή του. Εξάλλου, αυτές οι μεταγραφές γίνονται και μετά λέγονται.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, εκείνο που υπάρχει ως δεδομένο είναι ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι κατάφερε να κερδίσει σκληρές μάχες, κόντρα σε σημαντικές ομάδες που είχαν (και έχουν) δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου. Και μάλιστα με πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο Παπασταθόπουλος δέχθηκε επίσημες προτάσεις από Λάτσιο, Μπέτις, Τζένοα, Φενέρμπαχτσε και κάποιες ακόμη που δεν τις συζήτησε καν. Αλλά παρά το γεγονός πως τα οικονομικά ανταλλάγματα ήταν πολύ μεγάλα και τα πρωταθλήματα καλύτερα από το ελληνικό, όπως επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία, αποφάσισε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό και να αφήσει με την όρεξη τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Και επειδή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Ελλάδα, για τη μοναδική ομάδα που μπορεί να καλύψει τις προσδοκίες του και παραμένει σε υψηλό επίπεδο, εντός και εκτός συνόρων, αλλά και λόγω της προσέγγισης από τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και της πρότασης που δέχθηκε.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σωκράτης είχε δεχθεί πρόταση και από την ΑΕΚ. Η Ενωση λέγεται ότι του προσέφερε συμβόλαιο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και διάρκειας επίσης 2,5 χρόνων. Το οποίο ο ποδοσφαιριστής απέρριψε για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Με όχι πολύ μεγαλύτερο ποσό. Αλλά επειδή και ο σύλλογος θεωρεί ότι έχει άλλη προοπτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ