Οργή οπαδών της ΑΕΚ λόγω Σωκράτη : «Μελισσανίδη, ήρθε η ώρα να αποσυρθείς» (pics)

Οργή οπαδών της ΑΕΚ λόγω Σωκράτη : «Μελισσανίδη, ήρθε η ώρα να αποσυρθείς» (pics)

Βράζει ο κόσμος της ΑΕΚ με τη διοίκηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ζητώντας του να αποσυρθεί από την Ένωση.

Η ΑΕΚ προσπάθησε με ανακοίνωση της να εξηγήσει τους λόγους που δεν προχώρησε στην απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αναφέροντας τη δική της εκδοχή για την αποτυχία να κλείσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Η ανακοίνωση αυτή ήταν περισσότερο απολογητική προς τον κόσμο της ομάδας, διότι για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια μεταγραφική κίνηση.

Οι οπαδοί της Ένωσης λίγη ώρα μετά την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης τα έβαλαν ανοιχτά με τους ανθρώπους του συλλόγου και ειδικότερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον τρόπο που χειρίζεται την ΑΕΚ, αλλά και τις μεταγραφικές υποθέσεις της. Οι φίλοι της ομάδας ήταν έξαλλοι για ακόμη μια φορά που ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν κατάφερε να κάνει μια κίνηση… της προκοπής όπως έγραφαν σε εκατοντάδες σχόλια στα επίσημα social media της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ήταν εξοργισμένοι με την πολιτική της ομάδας, αλλά και με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ έβραζαν κυριολεκτικά με τον Μελισσανίδη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «η αποτυχία του να φέρει πίσω τον Παπασταθόπουλο δείχνει ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την ΑΕΚ».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μπάλα εκτός από τον Μελισσανίδη πήρε και τον Κονέ αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, που «δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο όνομα και την ιστορία του συλλόγου», όπως ανέφεραν, ενώ στα περισσότερα σχόλια κανείς από τους οπαδούς δεν πιστεύει ότι η Ένωση προσέφερε τόσα χρήματα όσα λέει στην ανακοίνωση της.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών της ΑΕΚ: 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ