Άρης : Δεν… κρατιέται ο Μήτρογλου

Άρης : Δεν… κρατιέται ο Μήτρογλου

Ο Έλληνας επιθετικός θέλει να αρχίσει άμεσα προπονήσεις ενώ θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει με το …καλημέρα το ποσό ζεστά έχει πάρει την μεταγραφή του στον Άρη.

Παρά τη κούραση από το ταξίδι ο Έλληνας επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους ανθρώπους της ΠΑΕ που τον υποδέχτηκαν. Ο Έλληνας επιθετικός δέχτηκε με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί και με έναν λιλιπούτειο φίλο του Άρη.

Ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σήμερα σε μέρος των ιατρικών εξετάσεων, ενώ αύριο θα περάσει τις υπόλοιπες, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Έλληνας επιθετικός εξέφραζε συνεχώς στους ανθρώπους του Άρη την επιθυμία του να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις και να αρχίσει να αγωνίζεται.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί αύριο στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την ΑΕΛ.

Την Τετάρτη ο Μήτρογλου θα πάει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου και θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

Θα έχει, πιθανότατα και τετ α τετ με τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, αναφορικά με την συνεργασία τους. Ο Έλληνας επιθετικός, εξάλλου, υπολογίζει ιδιαίτερα στη παρουσία του Μήτρογλου και θεωρεί οτι θα δώσει λύση στο πρόβλημα του γκολ που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ