ΠΑΟΚ : «Κολλάει» του Σφιντέρσκι στην Μπολόνια

ΠΑΟΚ : «Κολλάει» του Σφιντέρσκι στην Μπολόνια

Η μεταγραφή του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Μπολονια φαίνεται να οδεύει προς ναυάγιο, αφού η ιταλική ομάδα στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Η Μπολόνια ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως τις τελευταίες μέρες οι «ροσομπλου» φαίνεται πως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την περίπτωση του Πολωνού στράικερ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία, η Μπολόνια έχει αποφασίσει να κοιτάξει κι άλλες λύσεις επιθετικών για τον Γενάρη, βάζοντας στον… πάγο τον Σφιντέρσκι, με τη μεταγραφή του να θεωρείται πως δύσκολα θα προχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ιταλική ομάδα, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία συμφωνία.

Αναλυτικά όσα έγραψε το tuttobolognaweb: «Τα ονόματα για την μεταγραφική ενίσχυση είναι τα ίδια, αλλά περιμένουν περίπλοκες διαπραγματεύσεις. Ο Αρναούτοβιτς φαίνεται να είναι στην pole position, αλλά ο μισθός του (7 εκατ. ευρώ) θα μπορούσε να είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Ιανουάριο, ευκολότερο για την Μπολόνια θα ήταν να τον πάρει ως ελεύθερο τον Ιούνιο.

Η συμφωνία με τον Σφιντέρσκι υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Τέλος το όνομα που κυκλοφόρησε είναι του Κρίστιαν Λόβριτς, του 25χρονου Σλοβένου της Γκόριτσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ