Στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ ο Ατρόμητος

Στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ ο Ατρόμητος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σπανού με τον Κλάτενμπεργκ, με την ΠΑΕ Ατρόμητος να εκφράζει στήριξη στον Βρετανό και να ζητάει το 50-50.

Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντηση των δύο ανδρών.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στον Βρετανό και ζητάει το 50-50 σε όλους τους αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ