Έπαθαν πλάκα με την κατάσταση του Μήτρογλου οι γιατροί του Άρη

Έπαθαν πλάκα με την κατάσταση του Μήτρογλου οι γιατροί του Άρη

Εντυπωσιακές οι επιδόσεις του Μήτρογλου στα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που τον υπέβαλαν οι υπεύθυνοι του Άρη!

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για να επισημοποιηθεί και τυπικά το deal με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο «πιστολέρο» βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των κίτρινων και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί «σκορπώντας» ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Άρης έψαχνε επιθετικό και ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε το απόλυτο «κόλπο» φέρνοντας τον κορυφαίο Έλληνα φορ της τελευταίας δεκαετίας. Έναν παίκτη με σπουδαία καριέρα και με πάνω από 200 γκολ σε συλλογικό επίπεδο (227 για την ακρίβεια). Ο Μητρογκόλ λοιπόν πέρασε με απόλυτη επιτυχία από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ των υπευθύνων και των γιατρών του Άρη, οι οποίοι έπαθαν πλάκα με την κατάσταση που βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ, επιβεβαιώνοντας πλήρως και to10.gr που είχε γράψει πως βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε σωματική το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ έχει χάσει και τέσσερα κιλά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των τεστ, οι γιατροί των κίτρινων τόνιζαν χαρακτηριστικά στον Έλληνα φορ: «Νομίζαμε πως δεν θα είσαι έτοιμος. Αλλά εδώ βλέπουμε άλλα πράγματα!», με τον Μήτρογλου από την πλευρά του να τους απαντάει: «Είμαι πολύ καλά σωματικά. Είμαι στα λιγότερα κιλά της καριέρας μου και έχω δουλέψει πολύ».

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις λοιπόν ο Μήτρογλου αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία του Άρη, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ανακοινωθεί, ενώ εν συνεχεία θα έχει την πρώτη του επαφή με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους του συμπαίκτες, όντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα, αφού οι μετρήσεις του βρίσκονται σε τοπ επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ