Στο Βόλο για να συνεχίσει το σερί ο Παναθηναϊκός

Στο Βόλο για να συνεχίσει το σερί ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι φιλοξενείται από τον Βόλο, στοχεύοντας στην 5η συνεχόμενη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Να πιστοποιήσει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση θέλει για ακόμη μια φορά ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει επικίνδυνη έξοδο, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας (15:00, Novasports 1 HD) τον Βόλο για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» τα πηγαίνουν περίφημα στα τελευταία ματς, ενώ είναι αήττητοι μέσα στο 2021. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι προέρχεται από την επικράτηση στο ματς της Λεωφόρου με τον ΟΦΗ, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην εφετινή Superleague. Παράλληλα, μέσα στο νέο έτος η εστία του «τριφυλλιού» δεν έχει παραβιαστεί!

Οπως είναι λογικό, αυτά τα αποτελέσματα έχουν φέρει άνοδο του Παναθηναϊκού στις πρώτες θέσεις, με τους «πράσινους» να φιγουράρουν πλέον στην 5η θέση στο -6 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Από την άλλη, ο Βόλος προέρχεται από σημαντική νίκη στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ είναι μια από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μετά από 18 αγώνες, βρίσκεται στη 7η θέση με 23 πόντους.

Στα αγωνιστικά, ο Λάζλο Μπόλονι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού εκτός είναι οι τιμωρημένοι Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Κουρμπέλης και Μπουζούκης. Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, οι Μπουένο και Νίνης δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έμειναν εκτός αποστολής για τον ματς με τους «πρασίνους», όπως και οι Τέκιο και Σάντσες που είναι τιμωρημένοι. Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαράς, Τσοκάνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μπάλλας, Κανελλάκης, Κιάκος, Δουβίκας και Μπαρτόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ