ΠΑΣ Γιάννινα : Χωρίς Λίλα κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΠΑΣ Γιάννινα : Χωρίς Λίλα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δεν θα υπολογίζει τον Άντι Λίλα για το εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην έχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Super League.

Όμως, έχουν μία απώλεια και είναι ηχηρή. Πρόκειται για τον Άντι Λίλα, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με το Τριφύλλι, αφού ο Αλβανός χαφ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το δύσκολο ματς στους Ζωσιμάδες απέναντι στους Πράσινους.

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης της Παρασκευής (9/2) αυτό είχε ανάλυση τακτικής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κρητικός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:

Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Γιάκος, Γαρουφαλιάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ