Σάσα : «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Σάσα : «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Λούκας Σάσα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος μέσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νίκη της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Μήτρογλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:
Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Πάντα όπως λέω, ήταν δύσκολο παιχνίδι όλες οι ομάδες με μας παίζουν καλά και δυσκολευτήκαμε λίγο. Μας πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά κρατάμε τη νίκη».
Για την όγδοη φορά που ο Άρης κερδίζει με 1-0: «Το αγαπημένο μας σκορ θα ήταν 5-0  ή 6-0 αλλά δεν γίνεται να το κάνουμε συνέχεια. Το 1-0 είτε το 3-0 είναι τρεις βαθμοί. Θέλουμε τη νίκη ακόμη και με 1-0».
Για την ενέργεια της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο: «Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι γιατί ψάχναμε το γκολ. Μετά το γκολ δώσαμε χώρο, δεν ξέρω γιατί αλλά το κάναμε είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Δεν είναι θέμα κούρασης. Στο ματς με τον Αστέρα ήταν το αντίθετο στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερη ενέργεια».
Για τη συγνώμη προς τον Μάνο: «Έχουμε ένα δευτερόλεπτο να πάρουμε την απόφαση. Επέλεξα να σουτάρω και μετά είδα τον Μάνο ότι ήταν μόνος του γι΄ αυτό του ζήτησα συγνώμη. Ήταν καλύτερα να του δώσω πάσα».
Για το αν ανταγωνίζεται τον Μάνο για τη θέση του επιθετικού: «Δεν ανταγωνίζομαι μέχρι τώρα αλλά αν θέλει ο προπονητής να με βάλει επιθετικό είμαι έτοιμος! Ο προπονητής μου λέει να ανεβαίνω μακάρι να πετυχαίνω περισσότερα γκολ!»
Για το αν ξέρει τον Μήτρογλου: «Τον γνωρίζω γιατί ο αδερφός μου έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας στην Πορτογαλία και παρακολουθούσα γενικά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Είναι καλή κίνηση για μας και περιμένω να παίξουμε μαζί».
Για το αν θα γίνει πιο επιθετική με τον Μήτρογλου η ομάδα: «Σίγουρα το να έχουμε τον Μήτρογλου μπροστά, θα μας βοηθήσει. Θα τραβάει αμυντικούς επάνω του και θα ανοίγει χώρους για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ