«Μάσησε» από το bullying της… Εξυγίανσης ο Κλάτενμπεργκ (Vid)

«Μάσησε» από το bullying της… Εξυγίανσης ο Κλάτενμπεργκ (Vid)

Τα δημοσιεύματα, οι πιέσεις από την ΕΠΟ για να... τελειώσει διαιτητές, η Εκτελεστική Επιτροπή και όλα τα υπόλοιπα με τα οποία ασχολείται το παρά - ποδόσφαιρο της χώρας έκαναν τον Κλάτενμπεργκ να... μασήσει και να τους κάνει τη χάρη στις κρίσεις του.

Ένας ολόκληρος επικοινωνιακός μηχανισμός. Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ούτε τα βασικά από το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό ασχολούνται με το παρά – ποδόσφαιρο. Και μια ΕΠΟ να κάνει όλες τις χάρες εκείνων που νομίζουν πως θα στείλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στον βούρκο που οι ίδιοι έχουν πέσει.

Από το απόγευμα της Κυριακής το bullying της… εξυγίανσης προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε ξεκινήσει να υφίσταται. Με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που έβαλε οριστικό τέλος στο πρωτάθλημα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές, που αποδεικνύουν και τις ποδοσφαιρικές διαφορές.

Κάθε ώρα που περνούσε και ένα δημοσίευμα που… έδειχνε με το δάχτυλο τον Κλάτενμπεργκ. Και στο παιχνίδι; Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πιστός εργάτης όλης της ιστορίας. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που συγκλήθηκε για τους διαιτητές του αγώνα. Οι αποφάσεις για αλλαγές διαιτητών στη 19η αγωνιστική, μερικές μόνο ώρες πριν από τα παιχνίδια.

Ο Βρετανός… μάσησε. Και στην ανάλυση των φάσεων της 18ης αγωνιστικής μίλησε για πέναλτι του Σεμέδο και για κόκκινη στον Μπα. Η μισή του ανάλυση από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα έχει να κάνει με το ματς στο Περιστέρι, προφανώς για να κάνει το… χατίρι στους Γραμμένους και στους… εξυγιαντές. Σε όλους αυτούς που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση των φάσεων από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ