Γιούρσιτς : «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για δυο παίκτες της Ριέκα»

Γιούρσιτς : «Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για δυο παίκτες της Ριέκα»

Ο Σρέτσκο Γιούρσιτς, τεχνικός διευθυντής της Ριέκα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο του δανεισμού του Λέοβατς στους Κροάτες.

Ο Γιούρσιτς, μιλώντας στον «Metropolis 95,5» αποκάλυψε πως στο παρασκήνιο της μετακίνησης του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στη Ριέκα με τη μορφή δανεισμού, αυτοί που χειρίζονταν την μεταγραφή, έδειξαν να ενδιαφέρονται και για δύο παίκτες των Κροατών και προγενέστερων αντιπάλων Ολυμπιακού και ΑΕΚ στα Κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Metropolis 95,5»:

Για το δανεισμό του Λέοβατς στη Ριέκα και για τον αν είχαν ανταγωνισμό για την απόκτησή του:

«Γνωρίζαμε τον Μάριν από το παρελθόν, έπαιζε σε εμάς για δύο χρόνια και είχε σημαντική προσφορά. Είναι ένας γρήγορος, διεθνής ποδοσφαιριστής και ψάχναμε παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, αφού δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, κάναμε κίνηση για να τον αποκτήσουμε».

Για το αν ο Κροάτης είχε προτάσεις από άλλες ομάδες:

«Όντως έψαχνε να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μια καλύτερη ομάδα. Ήρθε όμως στη Ριέκα, γιατί του έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκεται κοντά στην Εθνική ομάδα και να διεκδικήσει θέσει για το Μουντιάλ στη Ρωσία».

Για την απόφαση του Λέοβατς να χαρίσει χρήματα, για να γυρίσει στην Ριέκα:

«Γνώριζε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τόσα χρήματα. Αυτό δείχνει την επιθυμία του να έρθει και να παίξει σε εμάς. Το κίνητρό του να παίξει και να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ μέτρησε περισσότερο από το οικονομικό».

Για την ρήτρα που υπάρχει για το καλοκαίρι:

«Δεν έχουμε μιλήσει για τα χρήματα ακόμη, αλλά έχουμε συζητήσει για την πιθανότητα να κρατήσει ο ΠΑΟΚ ένα ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει σαν τεχνικός διευθυντής για άλλους παίκτες με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ:

«Προσπαθούμε να κρατάμε επαφές, στο κοντινό μέλλον ίσως έχουμε καινούρια συνεργασία. Νομίζω πως 1-2 παίκτες μας ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, θα το δούμε όμως το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ