Ψάχνει άλλοθι ο Μελισσανίδης : Συναντήθηκε με Κλάτενμπεργκ, το «ρίχνει» στη διαιτησία

Ψάχνει άλλοθι ο Μελισσανίδης : Συναντήθηκε με Κλάτενμπεργκ, το «ρίχνει» στη διαιτησία

Μετά τις αγωνιστικές κατραπακιές της Ένωσης και το άγριο κράξιμο των οπαδών, ο Μελισσανίδης θυμήθηκε να δει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Σε μία κίνηση αντιπερισπασμού προχώρησε την Πέμπτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα αγωνιστικά κενά της ΑΕΚ και να τη στρέψει σε άλλες κατευθύνσεις, έφερε σε πρώτο πλάνο το θέμα της διαιτησίας.

Ο επικεφαλής της Ένωσης βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδί και συναντήθηκε με τον Κλάτενμπεργκ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τους «κιτρινόμαυρους» το τάιμινγκ της συνάντησης δεν είναι τυχαίο.

Ο Μελισσανίδης ζήτησε να δει τον Κλάτενμπεργκ μετά το παιχνίδι Ατρόμητος – Ολυμπιακός στο Περιστέρι, την προηγούμενη Κυριακή. Ο Μελισσανίδης φέρεται να είχε μαζί του μία αναλυτική έκθεση με τα λάθη των διαιτητών στο φετινό πρωτάθλημα και την παρουσίασε στον Κλάτενμπεργκ.

Διότι το αφεντικό της ΑΕΚ ήθελε να μιλήσει με στοιχεία στον Άγγλο αρχιδιαιτητή για τα τεκταινόμενα στη Superleague και να εξηγήσει γιατί διαμαρτύρεται.

Στην Ένωση εκφράζουν παράπονα και για τη διαιτησία του Μανούχου στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βέβαια, δεν τολμούν να ισχυριστούν ότι ηττήθηκαν λόγω του Μανούχου.

Η στόχευση του Μελισσανίδη είναι προφανής. Σε μία δύσκολη συγκυρία για τον ίδιο, που έχει αναδειχτεί πλήρως η αδυναμία του να καταστήσει την ΑΕΚ ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό, προσπαθεί να αποσείσει την οργή και την κριτική των Ενωσιτών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ