ΟΦΗ : Χωρίς Μεγιάδο με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ : Χωρίς Μεγιάδο με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ έφτασε τις επτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς τον Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος έφτασε επτά κίτρινες κάρτες, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα, για την 21η και 23η αγωνιστική της Superleague αντίστοιχα.

Ο Αργεντινός μέσος στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δέχθηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε τις επτά στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Σίμος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν ο Λατινοαμερικάνος άσος να εκτίσει στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο Φάληρο δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επίσης έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Ο Αργεντινός εκτός από το ματς με τους Ερυθρόλευκους, θα χάσει και τον αγώνα με τον Βόλο. Ο Μεγιάδο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 16 ματς και έχει 1 γκολ, ενώ ο Νέιρα έχει 14 ματς και 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ