Σα Πίντο : «Υπηρετήθηκε η δικαιοσύνη, πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια»

Σα Πίντο : «Υπηρετήθηκε η δικαιοσύνη, πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια»

Ο Πορτογάλος προπονητής, Ρικάρντο Σα Πίντο, τοποθετήθηκε για την αθώωση του στην δίκη που αφορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την απόφαση αθώωσης του στην δίκη που αφορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο μιλώντας για δικαίωση.

Το δικαστήριο αθώωσε οριστικά και τους 28 εμπλεκομένους στην δίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας από αυτούς είναι και ο Πορτογάλος προπονητής, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος κατά το παρελθόν ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, πλέον, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την τελική απαλλαγή μου στην υπόθεση στην οποία το όνομά μου εμπλέκεται άδικα. Κατά τη διάρκεια της αθλητικής μου καριέρας, ο σεβασμός και η ακεραιότητα υπήρξαν καθοδηγητικές αρχές, και έτσι εξεγέρθηκα, όταν είδα τον εαυτό μου στη μέση αυτής της υπόθεσης.

Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου πέρασα 3 πολύ σκληρά χρόνια, βλέποντας το όνομα και την τιμή μου να αμφισβητούνται δημόσια. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ως παίκτης και ως προπονητής δούλεψα σκληρά, επιτρέποντας σε μένα και την οικογένειά μου ένα επίπεδο άνεσης, και το πιο σημαντικό, την ανεξαρτησία και την ελευθερία μου. Σήμερα υπηρετήθηκε η δικαιοσύνη. Μια άδικη κατηγορία και υποψία για την τιμή μου, στο όνομά μου, αποδείχθηκε τελικά λάθος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ