Παναθηναϊκός : «Ο Ενγκμπακοτό έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα»

Παναθηναϊκός : «Ο Ενγκμπακοτό έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα»

Σύμφωνα με γαλλικό tweet ο 29χρονος Κογκολέζος εξτρέμ Γενί Ενγκμπακοτό συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού με έναν εξτρέμ είναι ο Πιέρ Ντρεοσί. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να συμφώνησε με τον 29χρονο Κογκολέζο Γενί Ενγκμπακοτό, ο οποίος ανήκει στη Γκινγκάμπ.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και διαπραγματεύεται την άμεση λύση του.

Ο λογαριασμός «Santi FM» στο Twitter, που απηχεί την ιστοσελίδα Footmercato.com έγραψε σε tweet του, ότι ο Ντρεοσί συμφώνησε με τον Γιενί Ενγκμπακοτό για να φορέσει τα πράσινα.

Με βάση το tweet, o Ενγκμπακοτό θα ταξιδέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Ο Ενγκμπακοτό έχει γεννηθεί στις 23 Ιανουαρίου του 1992 στην Κρουά της Γαλλίας, από γονείς από το Κογκό. Έχει όμως και τη γαλλική υπηκοότητα. Έχει ύψος 1,73μ. και χρησιμοποιεί το δεξιό πόδι. Κατά κύριο λόγο παίζει ως δεξιός εξτρέμ, αλλά αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ενγκμπακοτό αγωνίζεται στη Γκινγκάμπ, η οποία τον απέκτησε από την ΚΠΡ τον Ιανουάριο του 2018. Ο Ενγκμπακοτό έχει γαλλική εμπειρία από τη Μετζ, στην οποία έπαιζε μέχρι τον Αύγουστο του 2016.

Ο 29χρονος επιθετικός είναι διεθνής με τις μικρές γαλλικές εθνικές, αλλά σε επίπεδο αντρών φόρεσε 3 φορές το εθνόσημο του Κογκό και σκόραρε 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ