Έρχεται : Ώρα Λαλά, 16:45

Έρχεται : Ώρα Λαλά, 16:45

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού φτάνει στην Ελλάδα.

Όλα έτοιμα για το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Με τον Κένι Λαλά να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29άχρονος άσος, φτάνει στη χώρα ματς το απόγευμα (16:45) για τη γνωστή διαδικασία. Ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Σε συμβόλαιο για 2,5+1 χρόνια.

Η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί. Με όλες τις πλευρές. Το επιβεβαίωσε άλλωστε το πρωί και ο αθλητικός διευθυντής της Στρασμπούρ: «Οι σύλλογοι έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ο Κένι βρίσκεται στο δρόμο του προς την Ελλάδα όπου θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις», τόνισε ο Κάντερ Μανγκάν οριστικοποιώντας με έναν τρόπο την χθεσινή πληροφορία για συνολικό deal. Άλλωστε και εκείνοι (οι άνθρωποι της Στρασμπούρ) είναι ήδη στο δρόμο για τον επόμενο: Η δική τους διαπραγμάτευση με τον Φρεντερίκ Ζιλμπέρ της Αστον Βίλα είναι σε εξέλιξη.

Μετά τον Ρεαμπτσιούκ και τον Σωκράτη λοιπόν, στην εξίσωση του Γενάρη και ο Κένι Λαλά. Τρεις μεταγραφές. Όσες και οι «αλλαγές» που υπάρχουν στο ευρωπαϊκό ρόστερ για το Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα στην πραγματικότητα έχουν ήδη γίνει και οι… αντικαταστάσεις. Ο Σουντανί, ο Σισέ και ο Βινάγκρε ήταν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα δεν χρειάζονται και απορίες για τα υπόλοιπα.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το τεχνικό τιμ για το ενδεχόμενο να υπάρχουν 4 δεξιά μπακ στο ρόστερ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Λογικά κάποιος θα αποχωρήσεις. Είτε ο Ραφίνια που το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Είτε ο Ντρέγκερ (δανεισμός). Αυτή τη στιγμή ο μόνος βέβαιος για παραμονή μοιάζει να είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος: Θα είναι βασικός άλλωστε αύριο με τον Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ