Μονόδρομος το τρίποντο για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Μονόδρομος το τρίποντο για την ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να δοκιμάζεται στο Ηράκλειο.

Επικίνδυνη αποστολή σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος έχει σήμερα (15:00) η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ για την 20η… στροφή της εφετινής Superleague.

Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ είναι το τρίποντο, έτσι ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο »κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Η Ένωση προέρχεται από εντός έδρας ήττα-σοκ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Δικέφαλο να έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Χιμένεθ έχει συγκεντρώσει 37 πόντους μετά από 19 αγωνιστικές και άπαντες γνωρίζουν τη δυσκολία της σημερινής αναμέτρησης. Μετά και την ήττα του Άρη στην Τρίπολη, η ΑΕΚ θέλει να ανέβει ξανά στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, αγνοώντας τη χαρά της νίκης από τις 7 Ιανουαρίου και το εντός έδρας ματς με τη Λαμία. Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ έχει σημανει και συναγερμός, καθώς χθες βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα.

Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ είναι πολλά. Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς, Μιτάι είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, ενώ ο Ανδαλουσιανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Λιβάγια. Μετά και το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον παίκτη, αποφασίστηκε να μπει στο… ψυγείο ο Κροάτης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Χιμένεθ αναμένεται να ξεκινήσει τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ. Σε σύστημα 4-3-3, Νεντελτσιάρου και Σβάρνας θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Σιμόες, Σάκχοφ και Γαλανόπουλος θα βρεθούν στον άξονα, με τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς στις πτέρυγες και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Λουκ Καστάνιος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιώργο Σίμο, ενώ αντίθετα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον μηνίσκο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός. Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Nέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκουζμάν και Κοροβέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ