Παναθηναϊκός : Ο Γιουνούς Σανκαρέ στη λίστα του Ντρεοσί (vid)

Παναθηναϊκός : Ο Γιουνούς Σανκαρέ στη λίστα του Ντρεοσί (vid)

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός χαφ της ΤΣΣΚΑ είναι στα υπόψη του γενικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Στον εκλεκτό του για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού κατέληξε ο Πιέρ Ντρεοσί και προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Αυτός είναι ο 31χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός, Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Λάζλο Μπόλονι για τον μέσο του.

Ο Σανκαρέ δεν είναι ελεύθερος και αυτό δυσκολεύει την υπόθεση του. Ο θηριώδης Αφρικανός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022, ενώ είναι βασικός στέλεχος στην ΤΣΣΚΑ. Φέτος έχει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ, 6 συμμετοχές στους ομίλους του Europa League με 1 ασίστ και 4 συμμετοχές στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης με 3 ασίστ.

Ο Σανκαρέ δεν ήταν την Παρασκευή στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο παιχνίδι με την Πιρίν. Σύμφωνα με «πηγές» από τη Βουλγαρία,  ο Σενεγαλέζος αποκλείστηκε από το γκρουπ με τη δικαιολογία από τον βουλγαρικό σύλλογο  ότι είχε να ρυθμίσει προσωπικά ζητήματα.

Μετά το προηγούμενο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Στρούμσκα Σλάβα, ο Σανκαρέ είχε συναντηθεί με τη διοίκηση και είχε ζητήσει το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιο του.

Με βάση τη φημολογία των τελευταίων ωρών, ο Σανκαρέ έχει ταξιδέψει από τη Σόφια στην Αθήνα, για να έχει συζητήσεις με τον Πιέρ Ντρεοσί. Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, ενώ η δέσμευση του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας παραμένει ένα «αγκάθι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ