Παναθηναϊκός : «Ο Σανκαρέ ζήτησε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας»

Παναθηναϊκός : «Ο Σανκαρέ ζήτησε να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας»

Τα βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 31χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ δρομολόγησε την αποχώρηση του από τη Βουλγαρία.

Κόντρα στον χρόνο τρέχει ο Πιέρ Ντρεοσί προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιουνούς Σανκαρέ. Η υπόθεση δεν είναι απλή, αφού ο 31χρονος Σενεγαλέζος έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και χρειάζεται τη συναίνεση της ομάδας του για να εγκατασταθεί στην Αθήνα.

Πάντως, σύμφωνα τα δημοσιεύματα των βουλγαρικών μέσων ενημέρωσης, ο Σανκαρέ έχει ήδη ζητήσει την αποδέσμευση του. Συγκρεκριμένα, ο Σανκαρέ δεν ήταν στην αποστολή της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Πιρίν την Παρασκευή.

Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Σανκαρέ μίλησε με τη διοίκηση και εξέφρασε την επιθυμία να λύσει το συμβόλαιο του. Η αιτία είναι η σχέση του με τον προπονητή, Μπρούνο Ακράποβιτς, με τον οποίο είχε τσακωθεί τον Δεκέμβριο.

Από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν έχει δοθεί κάποιο επίσημο σχόλιο για την απουσία του 31χρονου Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ, ούτε και για τις φήμες για την κόντρα του με τον προπονητή. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ή στην παρουσία του Αφρικανού στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ