Επίσημο : Στον Παναθηναϊκό ο Ενγκμπακοτό

Επίσημο : Στον Παναθηναϊκό ο Ενγκμπακοτό

H Γκινγκάμπ ανακοίνωσε ότι αφήνει ελεύθερο τον Γενί Ενγκμπακοτό προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γενί Ενγκμπακοτό! Η Γκινγκάμπ γνωστοποίησε το γεγονός μέσω των social media που διατηρεί και έκανε γνωστό ότι αφήνει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή για να ενταχθεί στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Ο 29χρονος Κογκολέζος εξτρέμ αναμένεται στην Αθήνα ακόμα και εντός της ημέρας (31/1), για να υποβληθεί τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ.

Ο Ενγκμπακοτό είχε συμβόλαιο για άλλους πέντε μήνες με τη Γκινγκάμπ, μέχρι τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία να αποδεσμευτεί και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχε συμφωνήσει από την Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Γκινγκάμπ στο Facebook:

«Το Σάββατο, ο Γενί Ενγκμπακοτό έλυσε το συμβόλαιο του, ο οποίο έληγε σε πέντε μήνες με τη Γκινγκάμπ, ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι 5ος στο ελληνικό πρωτάθλημα».

 

Ce samedi, Yeni Ngbakoto a été libéré des cinq mois de contrat qui le liait encore à En Avant. La condition préalable à sa signature avec le club grec du Panathinaïkós d’Athènes actuel 5e de première division.

Δημοσιεύτηκε από En Avant Guingamp στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ