Παναθηναϊκός : Στη «βιτρίνα» Μακέντα και Αϊτόρ

Παναθηναϊκός : Στη «βιτρίνα» Μακέντα και Αϊτόρ

Ο Μακέντα και ο Αϊτόρ έχει φέρει ανεπίσημο ενδιαφέρον από το εξωτερικό και στον Παναθηναϊκό περιμένουν προτάσεις μέχρι τη Δευτέρα.

Η απόκτηση του Γιουνούς Σανκαρέ και του Γενί Ενγκμπακοτό δεν τελειώνει τις μεταγραφές για τον Παναθηναϊκό, παρά την εντύπωση για το αντίθετο… Ο Πιέρ Ντρεοσί δεν… χαμήλωσε τις στροφές του και συνεχίζει τις επαφές, με το ενδεχόμενο για μία ή δύο προσθήκες ακόμα.

Σε μεγάλο βαθμό, οι επόμενες κινήσεις του Ντρεοσί θα εξαρτηθούν από τις πωλήσεις. Η στασιμότητα του Ιανουαρίου έχει αναιρεθεί μέσα σε ένα διήμερο και έχουν προκύψει κρούσεις για δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα.

Το περιθώριο για εξελίξεις με τους δύο ποδοσφαιριστές είναι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν και λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος του 2021. Προφανώς, ο χρόνος είναι λίγος, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Για τον Μακέντα έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Εσπανιόλ από το Σάββατο και έχει ενημερώσει την πλευρά του Ιταλού επιθετικού ότι θα καταθέσει πρόταση. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει λάβει κάτι επίσημο, αλλά ο ατζέντης του Μακέντα διατηρεί ανοιχτή γραμμή με τον Ντρεοσί.

Επίσης, το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Αϊτόρ έχει μεταφέρει στον Ντρεοσί ανεπίσημες ερωτήσεις από την Ισπανία και την Ολλανδία. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ δήλωσε διατεθειμένος να τις συζητήσει και περιμένει νε μετουσιωθούν σε προτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ