Παναθηναϊκός : Κοντά στην έξοδο ο Εμμανουηλίδης – Η Σαραγόσα θέλει τον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός : Κοντά στην έξοδο ο Εμμανουηλίδης – Η Σαραγόσα θέλει τον Αϊτόρ

Εκτός από την ενίσχυσή του, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται τις τελευταίες ώρες και αποχωρήσεις παικτών. Η Φορτούνα Σιτάρντ θέλει τον Εμμανουηλίδη, με τις πιθανότητες να είναι προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η Σαραγόσα πιέζει τον Αϊτόρ για δανεισμό.

Μεταγραφικός… πυρετός στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες και πλέον είναι πιθανό εκτός από περαιτέρω ενίσχυση, να υπάρξουν και αποδεσμεύσεις.

Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει έντονο ενδιαφέρον για τον Αϊτόρ, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα to10.gr, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ομάδα που θέλει τον παίκτη είναι η Σαραγόσα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Η Σαραγόσα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού του Ισπανού εξτρέμ, ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός στην παραχώσή του, με τον ίδιο τον παίκτη να καλείται να πάρει την οριστική απόφαση, αλλά προς το παρών να μη δείχνει ιδιαίτερα ζεστός.

Την ίδια ώρα, έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τον Εμμανουηλίδη, με τη Φορτούνα Σιτάρντ να είναι η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Ο συγκεκριμένος σύλλογος είχε εκφράσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για τον νεαρό εξτρέμ του Παναθηναϊκού, αλλά πλέον πιέζει έντονα για τον δανεισμό του.

Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού, του παίκτη και της Φορτούνα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση του Εμμανουηλίδη για ένα εξάμηνο τουλάχιστον στην ολλανδική ομάδα, με οψιόν αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφική περίοδος έχει πάρει παράταση και εκπνέει αύριο το βράδυ και φυσικά υπάρχει χρόνος για αποχωρήσεις, αλλά και για νέες μεταγραφές για όλες τις ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, να βρίσκεται σε συζητήσεις και για έξτρα ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ