Παναθηναϊκός : Ο Μεντόζα θέλει να γυρίσει στην Κολομβία

Παναθηναϊκός : Ο Μεντόζα θέλει να γυρίσει στην Κολομβία

Ο Ντρεοσί προσπαθεί να πείσει τον Στίβεν Μεντόζα να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Κολομβιανός έχει τα δικά του σχέδια.

Μπορεί ο Στίβεν Μεντόζα να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Λάζλο Μπόλονι για τα άκρα της επίθεσης του Παναθηναϊκού, μπορεί ο Πιέρ Ντρεοσί να επικοινωνεί διαρκώς με τους παράγοντες της Αμιέν, αντίστοιχες προσπάθειες να καταβάλλουν και οι Τούρκοι της Σίβασπορ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρίνεται…

Τα επανειλημμένα «όχι» του Μεντόζα στις προτάσεις από την Ευρώπη μαρτυρούν ότι ο 29χρονος εξτρέμ έχει σε προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του. Εκεί που η Αμέρικα Ντε Κάλι και η Ντεπόρτες Τολίμα τον έχουν πλησιάσει με δελεαστικές προσφορές, που δεν είναι εύκολο για τον Μεντόζα να τις αρνηθεί.

Ο Μεντόζα έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Αμιέν ότι σκοπεύει να γυρίσει στην Κολομβία. Και επιθυμεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, όμως η ομάδα του ζητάει υψηλό αντίτιμο. Η Αμιέν επιχείρησε να τον πουλήσει στον Παναθηναϊκό ή την Σίβασπορ, ο Μεντόζα αρνήθηκε και η προθεσμία τελειώνει τη Δευτέρα.

Στην Κολομβία οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ταυτόχρονα με την Ευρώπη και ο Μεντόζα θα εκμεταλλευτεί την περίσταση για να πιέσει για την άμεση παραχώρηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ