Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα πρόταση – υπέρβαση του Παναθηναϊκού για Μεντόζα – Ξεπερνά το εκατομμύριο

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα πρόταση – υπέρβαση του Παναθηναϊκού για Μεντόζα – Ξεπερνά το εκατομμύριο

Ο Πιέρ Ντρεοσί επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ με την Αμιάν και μετέφερε τη νέα - και τελική - πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Στίβεν Μεντόζα. Οικονομική υπέρβαση από τους πράσινους, Παναθηναϊκό ή Κολομβία επιλέγει ο παίκτης.

Ο Στίβεν Μεντόζα είναι ο διακαής πόθος τόσο του Πιέρ Ντρεοσί, όσο και του Λάζλο Μπόλονι και ο Παναθηναϊκός κάνει τα πάντα για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα. Προσπαθώντας να προλάβει τον χρόνο που πιέζει, αλλά και να ξεπεράσει τις απαιτήσεις της Αμιάν και κάνοντας οικονομική υπέρβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» από τη Γαλλία, χθες αργά το βράδυ υπήρξε νέα επικοινωνία του Πιέρ Ντρεοσί με τους ανθρώπους της Αμιάν και ο Γάλλος διευθυντής του Παναθηναϊκού τους μετέφερε την οριστική πρόταση του Παναθηναϊκού. Λέγοντάς τους πως στις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Κολομβιανό εξτρέμ έχει προκύψει συμφωνία και κάνοντάς τους γνωστό ότι ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ποια είναι η πρόταση; Ένα ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου η Αμιάν να δώσει την ελευθέρας στον παίκτη και εκείνος με τη σειρά του να έρθει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι πράσινοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Μεντόζα με ένα συμβόλαιο που φτάνει τις 600.000 ευρώ ετησίως.

Μια συνολική πρόταση που μόνο για τον επόμενο χρόνο ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ συνολικά από τους πράσινους και φυσικά πρόκειται για μια οικονομική υπέρβαση ώστε να έρθει ένας παίκτης που σύμφωνα με τον Ντρεοσί θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα κάνει τη διαφορά.

Τι θέλει ο ποδοσφαιριστές; Οι ίδιες πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Μεντόζα απ’ όλες τις προτάσεις που έχει (Τουρκία, Γαλλία, Ελλάδα, Κολομβία) προτιμά αυτή του Παναθηναϊκού. Και λόγω των οικονομικών δεδομένων, αλλά και λόγω του πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει ο Ντρεοσί και το οποίο έχει ψήσει τον παίκτη.

Προτιμά Ευρώπη και Παναθηναϊκό και αυτό που έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της Αμιάν είναι πως αν δεν κάνουν δεκτή την πρόταση των πράσινων, θέλει να φύγει από την Ευρώπη και να συνεχίσει στην Αμέρικα Ντε Κάλι, ομάδα της πατρίδας του, η οποία επίσης του έχει κάνει πρόταση.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες σχετικά με την υπόθεση και του Μεντόζα, αλλά και μία σειρά άλλων περιπτώσεων στον Παναθηναϊκό τόσο για έλευση παικτών, όσο και για αποχωρήσεις και σίγουρα μέχρι τη λήξη της ημέρας θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ