Οριστικό: Στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Εμμανουηλίδης, «πετάει» για Ολλανδία

Οριστικό: Στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Εμμανουηλίδης, «πετάει» για Ολλανδία

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Φορτούνα Σιτάρντ για το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη με οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι και ο 20χρονος πετάει για Ολλανδία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Πριν από έναν μήνα, όταν έφερε πρόταση από το εξωτερικό, άκουσε τον Πιέρ Ντρεοσί να του λέει πως υπολογίζεται και η ομάδα δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει. Πράγματι, μπήκε στην ενδεκάδα, αγωνίστηκε, πρόσφερε, αλλά τελικά ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα πολύ δύσκολα θα επιστρέψει σε αυτόν.

Όπως σας ενημέρωσε από χθες το βράδυ το «10», η Φορτούνα Σιτάρντ όχι μόνο έκανε πρόταση για τον νεαρό εξτρέμ, αλλά όλες οι πληροφορίες έλεγαν πως είναι κοντά σε συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη και για οψιόν αγοράς εν όψει καλοκαιριού.

Πληροφορίες που ήρθαν να επιβεβαιωθούν στο ακέραιο σήμερα, καθώς υπάρχει οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τους Ολλανδούς και ο Εμμανουηλίδης ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Ολλανδία και να υπογράψει.

Η συμφωνία περιλαμβάνει εξάμηνο δανεισμό, οψιόν αγοράς που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης για το «τριφύλλι»(25%), σε περίπτωση που η Φορτούνα προχωρήσει σε αγορά του ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ