Παναθηναϊκός : Μια ανάσα από την πώληση ο Μακέντα!

Παναθηναϊκός : Μια ανάσα από την πώληση ο Μακέντα!

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, καθώς υπάρχει πρόταση για τον Ιταλό την οποία έχει αποδεχτεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Εμμανουηλίδης αποχωρεί για τη Φορτούνα Σιτάρντ, ο Αϊτόρ έχει πρόταση από τη Σαραγόσα (δύσκολα θα την αποδεχτεί ο Ισπανός) και ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκται πλέον στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό.

Από χθες to10.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση του Παναθηναϊκού να πουλήσει τους Αϊτόρ και Μακέντα, τους οποίους είχε βγάλει στη… βιτρίνα, με τον Ιταλό να έχει δεχτεί πρόταση από ξένο σύλλογο και να ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Εσπανιόλ για τον Φεντερίκο Μακέντα, ωστόσο σήμερα η As ανέφερε πως λόγω οικονομικών δεδομένων δεν πρόκειται να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της ομάδας που θέλει – και είναι κοντά – να εντάξει στο δυναμικό της τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να δεχτεί την προσφορά και πολύ σύντομα θα μάθουμε τον επόμενο προορισμό του Ιταλού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ