«Γυρίζει» του Λιβάγια στην ΑΕΚ; (Poll)

«Γυρίζει» του Λιβάγια στην ΑΕΚ; (Poll)

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια ίσως να μην έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ, όμως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να μείνει στην Ένωση ο Κροάτης επιθετικός;

Από την αρχή της σεζόν μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου η ΑΕΚ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η Ένωση είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να κρατήσει τον Κροάτη επιθετικό στο ρόστερ της και να… μπει με εκείνον στο νέο της γήπεδο, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν. Οι συζητήσεις οδηγήθηκαν σε ναυάγιο με την πλευρά του παίκτη να απαντάει αρνητικά στην τελευταία πρόταση της ΑΕΚ για νέο συμβόλαιο, οι ετήσιες απολαβές του οποίου θα απέφεραν πάνω από 1 εκατ. ευρώ στον Λιβάγια.

Ο Κροάτης είπε «όχι», ενώ έστειλε και μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας ότι ψάχνει νέες προκλήσεις πριν από μερικές μέρες βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια ανανέωσης με την Ένωση. Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων με βάση τη γνωστή τακτική της σε παρόμοιες καταστάσεις ουσιαστικά έθεσε στο περιθώριο τον Κροάτη, ο οποίος εφόσον δεν ανανεώνει δεν υπολογίζεται, όμως τις τελευταίες μέρες φαίνεται μια ανατροπή στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι οι δυο πλευρές είναι σε ένα «αδιέξοδο, άνθρωποι που ενώνουν την ΑΕΚ και τον Λιβάγια, θέλουν να τους φέρουν ξανά κοντά και να αρχίσουν και πάλι τις επαφές για την παραμονή του Κροάτη, όμως ο τελευταίος λόγος πέφτει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ίδιος ο Κροάτης φαίνεται να κάνει λίγο πίσω για το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται και δεν θα παίζει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ και από την πλευρά της ΑΕΚ γίνονται βήματα προς τα πίσω και βολιδοσκοπείται εκ νέου η κατάσταση γύρω από το νέο συμβόλαιο του Λιβάγια, με τον Μανόλο Χιμένεθ να παίζει τον ρόλο του, αφού κακά τα ψέματα θέλει τον Κροάτη στο ρόστερ και να τον υπολογίζει κανονικά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λιβάγια, ο Μελισσανίδης είναι θετικός στο να μείνει ο Κροάτης και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν και πάλι συζητήσεις. Η υπόθεση λοιπόν μοιάζει να μην έχει κλείσει οριστικά για ΑΕΚ και Λιβάγια και to10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να απαντήσετε εσείς για το αν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να μείνει ο Κροάτης στην Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ