Γκαρσία-Αμανατίδης : Το «πετσόκομμα» συνεχίζεται

Γκαρσία-Αμανατίδης : Το «πετσόκομμα» συνεχίζεται

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αντέδρασαν στα λεγόμενα του Γιάννη Αμανατίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Την αντίδραση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προκάλεσαν τα λεγόμενα του Γιάννη Αμανατίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία, στη γερμανική εφημερίδα «Kicker».

Οι «ασπρόμαυροι» δυσαρεστήθηκαν με τα σχόλια του Αμανατίδη για τον Ουρουγουανό προπονητή. Ειδικά για το σημείο που ο παλαίμαχος διεθνής σχολίασε ότι «επιτρέπεται να οδηγείς ένα αυτοκίνητο χωρίς άδεια μόνο και μόνο ένας φίλος έχει άδεια οδήγησης και κάθεσαι δίπλα του».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεώρησαν unfair τα λόγια του Αμανατίδη και έσπευσαν να καυτηριάσουν τη συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας ότι ο Πάμπλο Γκαρσία δικαιώθηκε στην εκτίμηση του.

Στην Τούμπα τονίζουν πως ο Γιάννης Αμανατίδης απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ, εισπράττοντας μάλιστα και την αποζημίωση, που προβλεπόταν από το συμβόλαιο του.

«Ο μόνος που δικαιώνεται είναι ο Πάμπλο Γκαρσία που είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του, γιατί προσπαθούσε να παρέμβει στο έργο του», έλεγαν με νόημα.

«Αν και δεν πίστευα ότι ήταν σωστό (σ.σ. να δηλώνετε αυτός ως πρώτος προπονητής γιατί ο Γκαρσία δεν είχε δίπλωμα), ήθελα να του δώσω την ευκαιρία. Ήλπιζα σε μια καλή συνεργασία», είπε σε άλλο σημείο ο Αμανατίδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός πρόσθεσε ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως δεν έβρισκε καμία βάση για να συνεργαστεί με την Γκαρσία.

Επιπλέον, ο Αμανατίδης συμπλήρωσε: «Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες με δικαίωσαν. Χαίρομαι που δεν έμεινα. Τίποτα δεν είχε νόημα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να δουλέψω κάτω από τέτοιες συνθήκες».

Μέχρι και για τον Όλαφ Ρέμπε εξέφρασε τη θλίψη του ο Αμανατίδης, επειδή πρέπει να συνεργαστεί με τον Γκαρσία: «Λυπάμαι κυρίως γι ‘αυτόν, γιατί προσπάθησε τόσο πολύ για μένα το περασμένο καλοκαίρι».

Αυτό το πινγκ-πονγκ έχει μεγάλη σημασία, επειδή ο Αμανατίδης ήταν ο βοηθός του Άμπελ Φερέιρα και ο Γκαρσία ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ