ΟΦΗ : Πρόβλημα με Τσιλιανίδη

ΟΦΗ : Πρόβλημα με Τσιλιανίδη

Στα πιτς για τουλάχιστον δυο εβδομάδες ο παίκτης των Κρητικών.

Νέο πρόβλημα στο γόνατο αντιμετωπίζει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος θα απουσιάσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε κάκωση έσω μηνίσκου, με μερική ρήξη και υμενίτιδα. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε πέρυσι, μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία δύο εβδομάδων κι έπειτα να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Η απώλεια του Τσιλιανίδη αποτελεί ακόμη ένα πρόβλημα για τον Γιώργο Σίμο, που έρχεται να προστεθεί στις απουσίες των τραυματιών Βούρου, Ναμπί, Σακόρ και Βαζ.

Παράλληλα, ο Απόστολος Γιάννου ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν μετείχε στη σημερινή προπόνηση. Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ακολούθησε και σήμερα το κανονικό πρόγραμμα και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής (7/2) με τον Ολυμπιακό, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος όμως προέρχεται από μακροχρόνια αποχή λόγω τραυματισμού και λογικά χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ